Raluca Elena Moisescu

Consiliere online psiholog psihoterapeut Bucuresti

Consilierea și psihoterapia online

Psiholog clinician - Psihoterapeut integrativ - Coach - Trainer - Consilier dezvoltare personală

Consilierea psihologică on-line se adresează persoanelor care traversează perioade dificile şi tensionate, care au nevoie de susţinere sau care doresc să facă schimbări importante în viața lor.
Acest serviciu a fost creat pentru a veni în ajutorul celor care din diferite motive nu pot ajunge la cabinet: sunt plecați din țară, nu se află în același oraș cu psihoterapeutul sau persoane care nu sunt în măsură să plece de acasă pentru un motiv sau altul . Este surprinzător cât de eficiente sunt sesiunile de terapie online, deși clientul și terapeutul pot fi la mii de kilometri distanță, se simte ca și cum ar fi în același spațiu.
Ședințele de terapie online se vor desfășura ca şi cele din cabinet, doar că terapeutul și pacientul sunt față în față prin intermediul internetului . Pentru a accesa serviciul acesta aveți nevoie de o conexiune bună la internet, o cameră video tip webcam și un cont activ pe Skype.
Toate ședințele de consiliere psihologică / psihoterapie online au loc numai în urma programării și achitării lor, în cadrul stabilit. Durata unei ședințe este de 50 de minute. Pentru informații referitoare la costurile ședințelor vă rugăm să ne contactați telefonic sau prin email.
Programarea este considerată confirmată numai în urma trimiterii de către dumneavoastră a detaliilor plății ședinței ( ordin de plată etc), pe adresa de e-mail a psihoterapeutului.


Rezerva